Navigatie

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Gastenboek

7 februari 2017

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Reacties

Spraakman

Westerbouw heeft een renovatie van de badkamer en toilet uitgevoerd. Alle schilderwerk (muren, deuren, kozijnen) in het appartement, twee muren gestucd en nieuwe verwarmingen geplaatst. Dit alles in 3 weken tijd zoals afgesproken. Overleg met de uitvoerder was uitsteken en professioneel. Westerbouw komt zelf met uitstekende adviezen die vaker goedkoper zijn dan duurder. Badkamer en toilet zijn prachtig geworden met nisjes en verlaagd plafond. Alles wordt grondig afgeplakt voordat er geschilderend en gestucd wordt. Wij zijn uitermate tevreden met de aanpak, uitvoering,afrondende inspectie, en alles tegen een uitstekende prijs. Westerbouw is een top aanrader.

Reactie geplaatst op 29 juli 2019

AUQ1012

Westerbouw, Badkamer en toilet Vakmanschap inzicht vormgeving en overleg, Goed Afspraken en oplossingen, Goed Verhouding prijs en kwaliteit, Goed Zeer prettig in omgang en zeker een aanbeveling Mila en Dimitri bedankt Groetjes Wouter

Reactie geplaatst op 29 juli 2019

Peter

Nadat wij 2 jaar geleden met meer dan volle tevredenheid onze nieuwe badkamer door Westerbouw hebben laten monteren was nu onze keuken aan de beurt. Westerbouw heeft bij ons de voorbereidende werkzaamheden voor de keukenmontage uitgevoerd: - oude keuken verwijderd en afgevoerd - oude tegelvloer verwijderd en nieuwe tegelvloer gelegd - alle leidingen verplaatst en nieuwe leidingen aangelegd volgens schema van de keukenwinkel - nieuwe meterkast en uitbouw van aantal groepen - voorbereiding voor spotjes in keuken - alle wanden en plafond van keuken opnieuw gestuct Dat alles voor een zeer acceptabele uurprijs. Daarbij worden alle materialen worden 1-op-1 doorbelast.. Keuken is inmiddels geplaatst door de keukenwinkel en toen ik die monteurs vroeg of de voorbereidende werkzaamheden goed waren uitgevoerd, kreeg ik direct het antwoord terug dat dit door echte vakmensen was uitgevoerd!

Reactie geplaatst op 29 juli 2019

Peter

We hebben onze badkamer en het toilet laten renoveren door Westerbouw, nadat we het resultaat gezien te hebben bij onze overburen, die tevens hun badkamer en toilet door Westerbouw laten doen. Mila kwam eerst alleen om te kijken en zij had goede en praktische adviezen gegeven. Later kwam ze met medewerker Dimitri om de zaak grondiger te bespreken en nauwkeuriger te meten. Zij garanderen dat de renovatie doorgaat als de medewerker ziek is, terwijl bij andere aannemers krijgen we geen garantie. Verder werken ze transparant (we betalen de bouwmaterialen conform inkoopbonnen derden). Dimitri levert echt keurig en netjes werk af. Elke dag liet hij ons huis schoon achter, geen puinhoop van bouwafval enz. Al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe badkamer! En wat voor ons erg belangrijk was: de renovatie was binnen 3,5 week klaar, echt volgens de planning. De prijs kwaliteit verhouding was ook goed, niet te duur en niet goedkoop. Het is aan te raden om Westerbouw in te schakelen voor een renovatie van je badkamer, toilet of keuken.

Reactie geplaatst op 28 februari 2019

Hans

Bij het eerste contact met Mila was al duidelijk dat we aan het juiste adres waren. Ze kwam met heel goede suggesties om ons plan voor de badkamer te verbeteren en kwam heel professioneel over. De offerte was vervolgens heel reeel geprijsd en we hadden het geluk dat er net een plekje vrij was doordat een andere klant de materialen niet op tijd geleverd kon krijgen.Om een lang verhaal kort te maken hebben wij alles op alles gezet om in een weekend al onze materialen te regelen waarna Dimitri er nog net voor kerst een fantastische badkamer van kon maken. Hij heeft heel hard en ook heel netjes gewerkt en alle details waar keuzes mogelijk waren met ons overlegd. Mila heeft alles strak begeleid en was ook aanwezig bij de belangrijke beslissingen over het tegelwerk.Het resultaat heeft onze verwachtingen ruim overtroffen en de badkamer is een rustpunt in het huis geworden waar we nu elke dag helemaal 'zen' uitstappen om de dag te beginnen.Top werk en top samenwerking!

Reactie geplaatst op 12 januari 2019

Alina

Vanaf de eerste bespreking met Mila ging het helemaal naar behoren. In oktober dit jaar heeft Dimitri mijn badkamer heel keurig gerenoveerd. Ik ga iedere dag met veel plezier naar binnen. Westerbouw is een goed bedrijf, met echte professionele, vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Alles binnen de planning en budget. Absolute aanrader.

Reactie geplaatst op 1 december 2018

Daniƫl Kleinloog

Erg tevreden met het werk van Westerbouw. Onze design badkamer is door Dimitri in elkaar gezet en we hadden geen beter resultaat kunnen wensen. Het werk is zeer zorgvuldig uitgevoerd met oog voor detail. Er werd meegedacht over mogelijke oplossingen en goed naar onze wensen geluisterd. Contact met zowel Dimitri als met Mila was erg goed. Aan te raden als u uw badkamer wilt renoveren!

Reactie geplaatst op 31 juli 2016

Monique

Beste heren,

ik ben benieuwd wat een klus als :schilderwerk woonkamer, gipswandje plaatsen in woonkamer ivm afscheiding vd hal en mischien badkamer opknappen zou kosten.

Reactie geplaatst op 28 juli 2015

Wiemans

Westerbouw heeft de complete renovatie van onze design badkamer (aan de hand van een ontwerp van onze architect) tot in de puntjes uitgevoerd. Alles binnen de planning en budget. Bij onverwachte problemen werd er constructief meegedacht in het bedenken van oplossingen. Vakbekwame, vriendelijke en nette medewerkers en het contact met de eigenaresse Mila was ook zeer prettig. Wij kunnen dit bedrijf een ieder aanraden. 

Reactie geplaatst op 25 januari 2015

bakker

Westerbouw is een zeer flexibel bedrijf, heeft ons op het juiste moment weer top geholpen met een kleine verbouwing van toilet en open haard. Zeer gemotiveerde mensen die hard  werken en hun afspraken na komen.

Eerder een soortgelijke ervaring met het bouwen van een complete badkamer in een oud huis. Ook hier kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Reactie geplaatst op 8 mei 2013

Raymond

Door Westerbouw onze badkamer en het toilet laten verbouwen. Voor hen gekozen omdat ze vergeleken met anderen het meest transparant werkten (betalen materiaal bijv. na overleg inkoopbonnen, ook kon ik zelf voordelig sanitair aanschaffen via internet en bouwmarkten). Al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe badkamer! Dimitri en Alex hebben echt keurig werk afgeleverd. En, wat voor ons ook erg belangrijk was: de verbouwing is op tijd afgekomen. Groet, Raymond&Els

Reactie geplaatst op 2 mei 2013

Designpro

Goed werk geleverd.

Reactie geplaatst op 25 april 2013

Reactie plaatsen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Copyright © Westerbouw Renovatie en Verbouwing 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site index | Privacyverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl