Navigatie

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Gastenboek

7 februari 2017

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Reacties

Hans

Bij het eerste contact met Mila was al duidelijk dat we aan het juiste adres waren. Ze kwam met heel goede suggesties om ons plan voor de badkamer te verbeteren en kwam heel professioneel over. De offerte was vervolgens heel reeel geprijsd en we hadden het geluk dat er net een plekje vrij was doordat een andere klant de materialen niet op tijd geleverd kon krijgen.Om een lang verhaal kort te maken hebben wij alles op alles gezet om in een weekend al onze materialen te regelen waarna Dimitri er nog net voor kerst een fantastische badkamer van kon maken. Hij heeft heel hard en ook heel netjes gewerkt en alle details waar keuzes mogelijk waren met ons overlegd. Mila heeft alles strak begeleid en was ook aanwezig bij de belangrijke beslissingen over het tegelwerk.Het resultaat heeft onze verwachtingen ruim overtroffen en de badkamer is een rustpunt in het huis geworden waar we nu elke dag helemaal 'zen' uitstappen om de dag te beginnen.Top werk en top samenwerking!

Reactie geplaatst op 12 januari 2019

Alina

Vanaf de eerste bespreking met Mila ging het helemaal naar behoren. In oktober dit jaar heeft Dimitri mijn badkamer heel keurig gerenoveerd. Ik ga iedere dag met veel plezier naar binnen. Westerbouw is een goed bedrijf, met echte professionele, vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Alles binnen de planning en budget. Absolute aanrader.

Reactie geplaatst op 1 december 2018

Daniƫl Kleinloog

Erg tevreden met het werk van Westerbouw. Onze design badkamer is door Dimitri in elkaar gezet en we hadden geen beter resultaat kunnen wensen. Het werk is zeer zorgvuldig uitgevoerd met oog voor detail. Er werd meegedacht over mogelijke oplossingen en goed naar onze wensen geluisterd. Contact met zowel Dimitri als met Mila was erg goed. Aan te raden als u uw badkamer wilt renoveren!

Reactie geplaatst op 31 juli 2016

Monique

Beste heren,

ik ben benieuwd wat een klus als :schilderwerk woonkamer, gipswandje plaatsen in woonkamer ivm afscheiding vd hal en mischien badkamer opknappen zou kosten.

Reactie geplaatst op 28 juli 2015

Wiemans

Westerbouw heeft de complete renovatie van onze design badkamer (aan de hand van een ontwerp van onze architect) tot in de puntjes uitgevoerd. Alles binnen de planning en budget. Bij onverwachte problemen werd er constructief meegedacht in het bedenken van oplossingen. Vakbekwame, vriendelijke en nette medewerkers en het contact met de eigenaresse Mila was ook zeer prettig. Wij kunnen dit bedrijf een ieder aanraden. 

Reactie geplaatst op 25 januari 2015

bakker

Westerbouw is een zeer flexibel bedrijf, heeft ons op het juiste moment weer top geholpen met een kleine verbouwing van toilet en open haard. Zeer gemotiveerde mensen die hard  werken en hun afspraken na komen.

Eerder een soortgelijke ervaring met het bouwen van een complete badkamer in een oud huis. Ook hier kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Reactie geplaatst op 8 mei 2013

Raymond

Door Westerbouw onze badkamer en het toilet laten verbouwen. Voor hen gekozen omdat ze vergeleken met anderen het meest transparant werkten (betalen materiaal bijv. na overleg inkoopbonnen, ook kon ik zelf voordelig sanitair aanschaffen via internet en bouwmarkten). Al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe badkamer! Dimitri en Alex hebben echt keurig werk afgeleverd. En, wat voor ons ook erg belangrijk was: de verbouwing is op tijd afgekomen. Groet, Raymond&Els

Reactie geplaatst op 2 mei 2013

Designpro

Goed werk geleverd.

Reactie geplaatst op 25 april 2013

Reactie plaatsen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Westerbouw Renovatie en Verbouwing

Copyright © Westerbouw Renovatie en Verbouwing 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site index | Privacyverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl