Navigatie

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Westerbouw-slide-3
Westerbouw-slide-2
Westerbouw-slide-4

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Gastenboek

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Lees hieronder enkele reacties van onze eerdere klanten. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op!

Reacties

Christian

Na eerdere ervaringen heeft Westerbouw in ons nieuwe huis de vervanging van 2 badkamers en beide toiletten geregeld. Zoals eerdere ervaringen ook nu weer alles op en top geregeld. De communicatie verliep prima en er is werkelijk waar vakwerk geleverd. Alles binnen de afspraken qua timing en financiele afspraken. Aanrader!

Reactie geplaatst op 3 april 2024

Edwin

Onze (kleine) badkamer en toilet in ons appartement laten doen. Was eerst slopen en daarna letterlijk van de grond opbouwen. Mila heeft de boel goed ingeschat en er een vakman opgezet (Rusla, als ik zijn naam goed spel). Echt superstrak en netjes en met heel veel zorg om de rest van het huis netjes te houden. Goede communicatie ook, met de (sympathieke) werker zelf en met Mila. Bedrijf is een absolute aanrader.

Reactie geplaatst op 18 december 2023

P. Voorham

Super fijn geholpen bij een badkamer lekkage. Zeer vriendelijk, betrokken, professionele en vooral meedenkend. Alles volgens afspraak. Super fijn dat dit snel opgelost kon worden . Dit bedrijf is echt een aanrader!

Reactie geplaatst op 30 maart 2023

Marisa en Robin

Westerbouw heeft voor ons een totaalrenovatie uitgevoerd: uitbouw aan achterzijde, badkamer, 2 toiletten, vervanging riolering, verleggen leidingen, muurisolatie, aanlegging nieuwe elektra, opbouwen muurtjes, timmerwerk en stuc- en schilderwerk. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden. Dit was onze eerste verbouwing en we hadden het niet beter kunnen treffen. De begeleiding door Mila en Andre was fantastisch. De werknemers zeer professioneel en allemaal ontzettend vriendelijk. Mila en Andre waren zeer betrokken, het zijn ook gewoon echt lieve persoonlijke mensen die het beste met je voor hebben. Ook hebben ze hele fijne (betaalbare!) connecties om je inkopen te doen.Ook grote complimenten over hoe de communicatie tijdens onze verbouwing is gelopen. Wat een powervrouw is Mila. Is altijd van alles op de hoogte en denkt heel goed mee, reageert ook altijd snel via whatsapp. Indien zaken niet helemaal goed gaan (het blijft natuurlijk een verbouwing) denkt ze in oplossingen en doet ze er alles aan om het op de juiste manier te verhelpen.Het enige verbeterpunt waar Westerbouw nog aan kan werken is hun planning. Die liep soms niet helemaal goed, wat wel wat onnodige stress veroorzaakte ivm afspraken bij andere leveranciers. Maar dit is dan ook het enige verbeterpunt tijdens onze 4-maanden verbouwing. Complimenten ook voor de facturatie. Elke week kregen we een factuur met alle winkelbonnen en gewerkte uren, zeer transparant dus. Je weet zeker dat je niet opgelicht wordt! Wij raden iedereen aan met Westerbouw in zee te gaan!Er zijn denk ik wel 20 mannen bij ons over de vloer geweest maar in het bijzonder willen we Dimitri (!!!), allebei de Andre’s, Max, Oleg, Nazar, Lubomir, Roman en Ruslan bedanken. Wat een topmannen zijn jullie! Westerbouw, hartstikke bedankt voor de verbouwing van ons paleis. Mochten we ooit weer gaan verbouwen, weten we jullie te vinden.

Reactie geplaatst op 29 augustus 2022

Erik Goos

Badkamerrenovatie zeer goed uitgevoerd. Vakmensen en goede communicatie. Dit bedrijf zou ik zeker aanraden. Goed bedrijf.

Reactie geplaatst op 23 oktober 2021

Hieke de Jong

Wij zijn heel tevreden over de renovatie van onze badkamer door Westerbouw. Heldere communicatie, duidelijke afspraken. Pavlo is een vakman die heeft meegedacht over onze keuzes en prachtig werk heeft afgeleverd. Bij een volgende klus weten wij Westerbouw weer te vinden.

Reactie geplaatst op 6 oktober 2021

Sandiel Debidien

Westerbouw heeft een prachtige ensuite badkamer voor ons gerealiseerd in 3 weken. Max is een echte vakman en Mila heeft ons het hele traject van goed advies voorzien. Prima bedrijf!

Reactie geplaatst op 17 augustus 2021

Jan

Westerbouw heeft meerdere klussen voor ons gedaan: twee badkamers, een toiletrenovatie en herstelwerkzaamheden in de keuken. Alles naar volle tevredenheid! Afspraken worden altijd nagekomen en tijdens het werk wordt ook helder gecommuniceerd over keuzes die tijdens een verbouwing oppoppen.

Reactie geplaatst op 9 maart 2021

Radmila

Wat ben ik blij met mijn nieuwe badkamer! Dankzij Dimitri is het eindresultaat precies geworden zoals ik had bedacht. Zelfs nog mooier. Alles tot in de puntjes perfect afgewerkt. Wat een vakman!!! De samenwerking met Mila was vanaf het begin heel fijn: duidelijke afspraken, transparant kostenoverzicht, zeer professioneel. Mila denkt met je mee, adviseert, en brengt je op ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht. Voor een volgend project hoef ik niet meer te zoeken; ik weet waar ik moet zijn. Ik kan WESTERBOUW van harte aanbevelen. Bedankt Mila, Dimitri en Marina!

Reactie geplaatst op 19 februari 2021

Angelo

In mijn reactie hier onder moeten het uitroeptekens zijn in plaats van vraagtekens

Reactie geplaatst op 28 januari 2021

Angelo

Vandaag is onze douche en wc renovatie afgerond .Mila onze complimenten en wat is die Dimitri een topper ik noemde hem steeds de badkamer koning wat een vakman ???????????? en wat werken jullie netjes in een bewoond huis .Wij zijn zeer blije en tevreden klanten bedankt......

Reactie geplaatst op 28 januari 2021

Jorian Waleson

Mila en haar team hebben onze badkamer volledig gerenoveerd. Oude badkamer eruit en nieuwe erin. Sky heeft onwijs hard gewerkt en we zijn super blij met het resultaat. Communicatie met Mila heel snel en ze dacht goed mee met zaken waar we zelf nog niet over hadden nagedacht. Bedankt!

Reactie geplaatst op 19 november 2020

Hassan, nazha

Westerbouw heeft de complete renovatie van onze badkamer . Westerbouw is een zeer flexibel bedrijf, heeft ons op het juiste moment weer top geholpen. Erg tevreden met het werk van Westerbouw. Er werd meegedacht over mogelijke oplossingen en goed naar onze wensen geluisterd. Contact met zowel Dimitri als met Mila was erg goed.  Aan te raden als u uw badkamer wilt renoveren!

Reactie geplaatst op 15 november 2020

Maxime

Mila en Andre, heel erg bedankt voor alles. We zijn enorm aan het genieten van het huis. Het is nog lang niet af qua inrichting maar het begint al steeds meer als een thuis te voelen. Dank voor al het werk dat jullie hebben verricht in een korte tijd. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking.

Reactie geplaatst op 6 november 2020

Franky & Priscilla

Westerbouw heeft bij ons de badkamer en toilet gerenoveerd waarover wij héél tevreden over zijn. De facturen zijn transparant en komen overeen met de offerte. Mila kan je van goede adviezen geven en met Dimitrich haal je een geweldige vakman (allrounder) in huis. Dank jullie wel!

Reactie geplaatst op 18 september 2020

K. B. te Den Haag

Westerbouw heeft bij mij een prachtige wc en douche renovatie gedaan. Superstrak afgewerkt en alles boven verwachting. Sky heel erg bedankt voor de mooie afwerking en Mila en Andre bedankt voor de uitstekende organisatie. Westerbouw kan ik iedereen aanraden en ik ben heel erg blij, tot de volgende keer!

Reactie geplaatst op 16 september 2020

Nataliya Brand

Ik zag enorm tegen op.. het verbouwing van badkamer en WC, Door wie laat ik het doen,? zijn ze betrouwbaar en vakkundig? Je hoort zo veel gekke verhalen, je ziet veel ellende in programma “ Opgelicht”, Pfff... valt niet mee om de juiste beslissing te nemen voor de juiste aannemer. Ik kreeg 3 aannemers op de vloer. Eerste aannemer wou mijn huis verbouwen helemaal naar ZIJN zin, de 2de kreeg ik geen hoogte van. De 3de was een dame..... Mila van “Westerbouw”... verwacht je niet snel een dame, maar haar presentatie was zo professioneel en vakkundig dat we meteen een offerte hebben aangevraagd! Offerte was net zo professioneel als haar presentatie. 2de afsprak ingepland met André erbij. Dat wordt het... ! Westerbouw ! Snel planning gemaakt en op naar de verbouwing datum. Binnen 2,5 weken waren onze droom badkamer en WC geïnstalleerd. En wat een resultaat! Wij zijn nog nooit zo enthousiast geweest. Totaal geen tegenslagen gehad, geen discussies , geen rotzooi in het huis of op de galerij, En.... je wordt met de dag blijer. Ideaal.. beter kan je niet wensen,! Wat een vakkundig personeel, werkt snel, volgens de dag plan. Voordat de dagplan niet af is wordt het door gewerkt en niet zoals men vaak hoort om 15:30 al naar huis. Alles wordt van tevoren besproken met een oogje voor details, geen wens is te veel en lekker mee denkend. Elke ochtend wordt dagplan besproken en eind van de dag is alles netjes opgeruimd. Alle electra, waterleidingen en betegeling zeer vakkundig uitgevoerd. Fantastisch!! Dimitri is een topper! ???????????????? Vakman . WESTERBOUW raad ik aan iedereen aan. Ik zeg.. nodig ze even uit voor het gesprek, vraag de offerten aan en DOEN.,! Mijn volgende project om de rest van de huis te doen staat al in eind van augustus ingepland. Ik kan niet wachten! Met enorme dank aan Dimitri, Mila en André!

Reactie geplaatst op 6 juli 2020

Nataliya Brand

Ik zag enorm tegen op.. het verbouwing van badkamer en WC, Door wie laat ik het doen,? zijn ze betrouwbaar en vakkundig? Je hoort zo veel gekke verhalen, je ziet veel ellende in programma “ Opgelicht”, Pfff... valt niet mee om de juiste beslissing te nemen voor de juiste aannemer. Ik kreeg 3 aannemers op de vloer. Eerste aannemer wou mijn huis verbouwen helemaal naar ZIJN zin, de 2de kreeg ik geen hoogte van. De 3de was een dame..... Mila van “Westerbouw”... verwacht je niet snel een dame, maar haar presentatie was zo professioneel en vakkundig dat we meteen een offerte hebben aangevraagd! Offerte was net zo professioneel als haar presentatie. 2de afsprak ingepland met André erbij. Dat wordt het... ! Westerbouw ! Snel planning gemaakt en op naar de verbouwing datum. Binnen 2,5 weken waren onze droom badkamer en WC geïnstalleerd. En wat een resultaat! Wij zijn nog nooit zo enthousiast geweest. Totaal geen tegenslagen gehad, geen discussies , geen rotzooi in het huis of op de galerij, En.... je wordt met de dag blijer. Ideaal.. beter kan je niet wensen,! Wat een vakkundig personeel, werkt snel, volgens de dag plan. Voordat de dagplan niet af is wordt het door gewerkt en niet zoals men vaak hoort om 15:30 al naar huis. Alles wordt van tevoren besproken met een oogje voor details, geen wens is te veel en lekker mee denkend. Elke ochtend wordt dagplan besproken en eind van de dag is alles netjes opgeruimd. Alle electra, waterleidingen en betegeling zeer vakkundig uitgevoerd. Fantastisch!! Dimitri is een topper! ???????????????? Vakman . WESTERBOUW raad ik aan iedereen aan. Ik zeg.. nodig ze even uit voor het gesprek, vraag de offerten aan en DOEN.,! Mijn volgende project om de rest van de huis te doen staat al in eind van augustus ingepland. Ik kan niet wachten! Met enorme dank aan Dimitri, Mila en André!

Reactie geplaatst op 6 juli 2020

Remco Polman

Westerbouw heeft al diverse zeer grote verbouwingen voor ons hotel en ook prive uitgevoerd. Altijd zeer naar tevredenheid. Onder leiding van Mila werken de mannen van westerbuw zeer secuur en professioneel. Recent hebben ze op zeer korte termijn twee wastafels in ons hotel geïnstalleerd. Wederom zeer netjes uitgevoerd en zeer naar tevredenheid.Hartelijk dank! Remco

Reactie geplaatst op 16 juni 2020

Marcel & Mariska

Westerbouw heeft onze nieuwe woning voorzien van een nieuwe badkamer, nieuw toilet, een keramische vloer op de benedenverdieping en een laminaat vloer op de bovenverdieping. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. ook het tijdsbestek waarin de werkzaamheden plaats hebben gevonden was exact als wat er was aangegeven. Met het eerste oriënterende gesprek kwam Mila met ideeën voor onze nieuwe woning. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden was er steeds contact over de voortgang van de verbouwing. Ook de mannen Dimitri en Nicolai weten waar ze mee bezig zijn. Kortom, Westerbouw heeft onze nieuwe woning naar alle tevredenheid verbouwd. En toch ook niet onbelangrijk, de facturen zijn heel transparant en komen overeen met de eerder uitgebrachte offerte. Je komt dus niet voor verassingen te staan tijdens de werkzaamheden. Wij kunnen hen dan ook zeker aanbevelen. Westerbouw, Bedankt!!

Reactie geplaatst op 14 april 2020

Scarlett

Onze badkamer en 2 toiletten zijn perfect verbouwd. Westerbouw werkt netjes, zorgvuldig, luistert goed naar de wensen van de klant en geeft goede adviezen. Zal Westerbouw zeker nog eens inschakelen voor verbouwklussen.

Reactie geplaatst op 11 april 2020

Donna

Westerbouw heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd. Alles is keurig netjes, vakkundig en goed uitgevoerd voor een schappelijke prijs. Ik kan Westerbouw zonder voorbehoud aan iedereen aanraden. Het is waar dat het eerste contact soms moeilijk te leggen is, dat komt omdat ze het zo druk hebben! Probeer ze meermaals te bellen en plan ruim van te voren. Mila en Andre, bedankt voor advies en begeleiding.

Reactie geplaatst op 10 april 2020

Belen

Westerbouw, Badkamer en toilet renovatie in Den Haag Vakmanschap inzicht vormgeving en overleg, Goed Afspraken en oplossingen, Goed Verhouding prijs en kwaliteit, Goed Zeer prettig in omgang en zeker een aanbeveling. Mila en Andre bedankt

Reactie geplaatst op 10 april 2020

Marne Lerrick

Westerbouw heeft voor ons in December in 3 weken (zoals afgesproken) de badkamer, 2 WC's & de waskamer gerenoveerd voor een zeer concurrerende prijs! Nicolai en Dimitri zijn 2 heel harde werkers (elke dag tot laat doorgewerkt) en werken heel nauwkeurig & netjes, bovendien zijn het zulke aardige, flexibele mannen met hele goede ideeën! Ik heb zeer prettig samengewerkt met Mila, ze heeft hele goede ideeën en tips! We hebben de hele verbouwing meerdere malen vooraf doorgenomen en tijdens de klus hebben we ook heel vaak contact gehad! De samenwerking met Mila is me zo goed bevallen dat Westerbouw dit jaar mijn uitbouw/keuken mag realiseren! De badkamer / wc & waskamer zien er geweldig uit en functioneren natuurlijk ook goed! Westerbouw is zeer professioneel en heeft een hele goede aanpak en daarom kan ik ze zeer zeker aanbevelen !

Reactie geplaatst op 17 januari 2020

Marjolein Larive

Westerbouw heeft voor ons in tweeënhalve week een prachtige badkamer gerealiseerd en voor een hele goede prijs. Exact binnen de afgesproken tijd de gehele renovatie: sloop van de oude badkamer met zowel op de vloer als de muren twee lagen tegels, vervolgens stuken van de muren en opnieuw betegelen, aanbrengen verlaagd plafond met spots, vloerverwarming, toilet en tussenmuur met nissen ivm een ruime douche. Ik heb in geen jaren iemand meegemaakt die zo hard door werkt als Dimitri en ook nog ongelooflijk netjes. De samenwerking met Mila en Dimitri was uitstekend waarbij zij beiden hele goede ideeën en tips hadden. We zijn ontzettend blij met de badkamer, alles functioneert goed. Een heel groot compliment voor het bedrijf Westerbouw. Ik zal jullie dan ook zeer zeker willen aanbevelen. Mila en Dimitri, nogmaals dankjewel en als ik weer iets wil laten doen dan weet ik wat ik zal doen: direct Westerbouw bellen!

Reactie geplaatst op 17 januari 2020

Kloksteeg 14

Westerbouw heeft voor ons het dak gerenoveerd. Mila en Andrey vertegenwoordigen een prachtig bedrijf, voor de aanpak en de werknemers niets dan lof.

Reactie geplaatst op 5 december 2019

peter en Frieda Schellekens

twee jaar geleden een fantastische badkamer laten plaatsen door westerbouw...helaas na twee jaar losse tegels ...maar Mila en André hebben het tot volle tevredenheid opgelost...echt wij zijn super tevreden met dit bedrijf dank je wel Mila en André

Reactie geplaatst op 15 november 2019

Spraakman

Westerbouw heeft een renovatie van de badkamer en toilet uitgevoerd. Alle schilderwerk (muren, deuren, kozijnen) in het appartement, twee muren gestucd en nieuwe verwarmingen geplaatst. Dit alles in 3 weken tijd zoals afgesproken. Overleg met de uitvoerder was uitsteken en professioneel. Westerbouw komt zelf met uitstekende adviezen die vaker goedkoper zijn dan duurder. Badkamer en toilet zijn prachtig geworden met nisjes en verlaagd plafond. Alles wordt grondig afgeplakt voordat er geschilderend en gestucd wordt. Wij zijn uitermate tevreden met de aanpak, uitvoering,afrondende inspectie, en alles tegen een uitstekende prijs. Westerbouw is een top aanrader.

Reactie geplaatst op 29 juli 2019

AUQ1012

Westerbouw, Badkamer en toilet Vakmanschap inzicht vormgeving en overleg, Goed Afspraken en oplossingen, Goed Verhouding prijs en kwaliteit, Goed Zeer prettig in omgang en zeker een aanbeveling Mila en Dimitri bedankt Groetjes Wouter

Reactie geplaatst op 29 juli 2019

Peter

Nadat wij 2 jaar geleden met meer dan volle tevredenheid onze nieuwe badkamer door Westerbouw hebben laten monteren was nu onze keuken aan de beurt. Westerbouw heeft bij ons de voorbereidende werkzaamheden voor de keukenmontage uitgevoerd: - oude keuken verwijderd en afgevoerd - oude tegelvloer verwijderd en nieuwe tegelvloer gelegd - alle leidingen verplaatst en nieuwe leidingen aangelegd volgens schema van de keukenwinkel - nieuwe meterkast en uitbouw van aantal groepen - voorbereiding voor spotjes in keuken - alle wanden en plafond van keuken opnieuw gestuct Dat alles voor een zeer acceptabele uurprijs. Daarbij worden alle materialen worden 1-op-1 doorbelast.. Keuken is inmiddels geplaatst door de keukenwinkel en toen ik die monteurs vroeg of de voorbereidende werkzaamheden goed waren uitgevoerd, kreeg ik direct het antwoord terug dat dit door echte vakmensen was uitgevoerd!

Reactie geplaatst op 29 juli 2019

Peter

We hebben onze badkamer en het toilet laten renoveren door Westerbouw, nadat we het resultaat gezien te hebben bij onze overburen, die tevens hun badkamer en toilet door Westerbouw laten doen. Mila kwam eerst alleen om te kijken en zij had goede en praktische adviezen gegeven. Later kwam ze met medewerker Dimitri om de zaak grondiger te bespreken en nauwkeuriger te meten. Zij garanderen dat de renovatie doorgaat als de medewerker ziek is, terwijl bij andere aannemers krijgen we geen garantie. Verder werken ze transparant (we betalen de bouwmaterialen conform inkoopbonnen derden). Dimitri levert echt keurig en netjes werk af. Elke dag liet hij ons huis schoon achter, geen puinhoop van bouwafval enz. Al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe badkamer! En wat voor ons erg belangrijk was: de renovatie was binnen 3,5 week klaar, echt volgens de planning. De prijs kwaliteit verhouding was ook goed, niet te duur en niet goedkoop. Het is aan te raden om Westerbouw in te schakelen voor een renovatie van je badkamer, toilet of keuken.

Reactie geplaatst op 28 februari 2019

Hans

Bij het eerste contact met Mila was al duidelijk dat we aan het juiste adres waren. Ze kwam met heel goede suggesties om ons plan voor de badkamer te verbeteren en kwam heel professioneel over. De offerte was vervolgens heel reeel geprijsd en we hadden het geluk dat er net een plekje vrij was doordat een andere klant de materialen niet op tijd geleverd kon krijgen.Om een lang verhaal kort te maken hebben wij alles op alles gezet om in een weekend al onze materialen te regelen waarna Dimitri er nog net voor kerst een fantastische badkamer van kon maken. Hij heeft heel hard en ook heel netjes gewerkt en alle details waar keuzes mogelijk waren met ons overlegd. Mila heeft alles strak begeleid en was ook aanwezig bij de belangrijke beslissingen over het tegelwerk.Het resultaat heeft onze verwachtingen ruim overtroffen en de badkamer is een rustpunt in het huis geworden waar we nu elke dag helemaal 'zen' uitstappen om de dag te beginnen.Top werk en top samenwerking!

Reactie geplaatst op 12 januari 2019

Alina

Vanaf de eerste bespreking met Mila ging het helemaal naar behoren. In oktober dit jaar heeft Dimitri mijn badkamer heel keurig gerenoveerd. Ik ga iedere dag met veel plezier naar binnen. Westerbouw is een goed bedrijf, met echte professionele, vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Alles binnen de planning en budget. Absolute aanrader.

Reactie geplaatst op 1 december 2018

Daniël Kleinloog

Erg tevreden met het werk van Westerbouw. Onze design badkamer is door Dimitri in elkaar gezet en we hadden geen beter resultaat kunnen wensen. Het werk is zeer zorgvuldig uitgevoerd met oog voor detail. Er werd meegedacht over mogelijke oplossingen en goed naar onze wensen geluisterd. Contact met zowel Dimitri als met Mila was erg goed. Aan te raden als u uw badkamer wilt renoveren!

Reactie geplaatst op 31 juli 2016

Monique

Beste heren,

ik ben benieuwd wat een klus als :schilderwerk woonkamer, gipswandje plaatsen in woonkamer ivm afscheiding vd hal en mischien badkamer opknappen zou kosten.

Reactie geplaatst op 28 juli 2015

Wiemans

Westerbouw heeft de complete renovatie van onze design badkamer (aan de hand van een ontwerp van onze architect) tot in de puntjes uitgevoerd. Alles binnen de planning en budget. Bij onverwachte problemen werd er constructief meegedacht in het bedenken van oplossingen. Vakbekwame, vriendelijke en nette medewerkers en het contact met de eigenaresse Mila was ook zeer prettig. Wij kunnen dit bedrijf een ieder aanraden. 

Reactie geplaatst op 25 januari 2015

bakker

Westerbouw is een zeer flexibel bedrijf, heeft ons op het juiste moment weer top geholpen met een kleine verbouwing van toilet en open haard. Zeer gemotiveerde mensen die hard  werken en hun afspraken na komen.

Eerder een soortgelijke ervaring met het bouwen van een complete badkamer in een oud huis. Ook hier kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Reactie geplaatst op 8 mei 2013

Raymond

Door Westerbouw onze badkamer en het toilet laten verbouwen. Voor hen gekozen omdat ze vergeleken met anderen het meest transparant werkten (betalen materiaal bijv. na overleg inkoopbonnen, ook kon ik zelf voordelig sanitair aanschaffen via internet en bouwmarkten). Al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe badkamer! Dimitri en Alex hebben echt keurig werk afgeleverd. En, wat voor ons ook erg belangrijk was: de verbouwing is op tijd afgekomen. Groet, Raymond&Els

Reactie geplaatst op 2 mei 2013

Designpro

Goed werk geleverd.

Reactie geplaatst op 25 april 2013

Reactie plaatsen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Volg ons op Instagram

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Copyright © Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV 2024 | Alle rechten voorbehouden | Site index | Privacyverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl