Navigatie

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Westerbouw-slide-3
Westerbouw-slide-2
Westerbouw-slide-4

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Rotterdam

Inspiratie badkamer betegelen in Rotterdam

Als uw badkamer aan vervanging toe is, loont het zich om niet over één nacht ijs te gaan. Beter is het om eerst de nodige inspiratie op te doen voor het betegelen van uw badkamer in Rotterdam. Dit doet u door diverse stijlen van tegels onderling met elkaar te vergelijken en op deze manier uw voorkeur te bepalen. Wij helpen u graag op weg met foto’s van door ons verbouwde badkamers en met behulp van onze kennis op het gebied van tegelwerk in badkamers. 

Sfeer in badkamer bepalen met tegelwerk  

Mooi en functioneel, dat is wat we willen bereiken als specialist in de badkamer betegelen. We komen graag persoonlijk bij u langs om de situatie nauwkeurig te bekijken. Dit biedt u de kans ons al uw vragen te stellen en wij weten voor welke prachtige uitdaging wij komen te staan. Misschien besluit u dat een tegelzetter inhuren niet genoeg is en kiest u voor een gehele badkamerverbouwing.  Hiermee bent u jarenlang verzekerd van een nieuwe badkamer met prachtig tegelwerk. 

Nieuw tegelwerk in de badkamer in Rotterdam 

Nadat u een kijkje heeft genomen bij onze afgeronde projecten, is er ongetwijfeld een stijl naar voren gekomen die u aanspreekt. Kiest u voor een lichte badkamer met witte tegels of past een tegel met een warme en bruine gloed beter bij uw smaak en voorkeur? Probeer u ook eens voor te stellen hoe het eindresultaat eruit komt te zien, na onze inspanningen. Wij horen graag met welk tegelwerk wij uw badkamer een nieuwe uitstraling mogen geven.  

Contact met Westerbouw renovatie en verbouwing 

Neem contact ons op en start daarmee de vernieuwing van uw badkamer. Wij stellen alles in het werk om op een geschikt moment het tegelwerk in uw badkamer te vervangen in Rotterdam. Hierbij wordt overlast zoveel mogelijk beperkt. Onze tegelzetter laat alles netjes achter, waardoor u na het afronden van de werkzaamheden direct gebruikmaakt van uw vernieuwde badkamer. 

Neem contact op

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV logo
Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Stel uw vraag

Badkamer laten betegelen | Rotterdam

Volg ons op Instagram

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Copyright © Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV 2024 | Alle rechten voorbehouden | Site index | Privacyverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl