Navigatie

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Westerbouw-slide-3
Westerbouw-slide-2
Westerbouw-slide-4

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Badkamer renovatie

Badkamer vakkundig laten renoveren 

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? Laat dan uw badkamer vakkundig renoveren door Westerbouw. Met onze kennis en ervaring zorgen wij gegarandeerd voor een prachtig eindresultaat bij u thuis. Wij zorgen ervoor dat al uw eisen worden meegenomen in de realisatie. Hiervoor starten we altijd met een bouwplan voor uw badkamerrenovatie. 

Bouwplan badkamerrenovatie 

Er komt nogal wat kijken bij het verbouwen van een badkamer. Met een bouwplan voor badkamerrenovatie besteden we onder meer aandacht aan het plaatsen van: 

  • Douchecabine, bad, meubels en toilet 
  • Stopcontacten 
  • Lichtplan voor uw badkamer 
  • Ventilatie 
  • Leidingwerk en waterafvoer 

Het bouwplan vormt de basis van waaruit we uw badkamer tot in de puntjes gaan vernieuwen. Door niets aan het toeval over te laten, bent u straks verzekerd van een prachtig nieuwe doucheruimte.  

Badkamer vernieuwen  

Geef uw wensen voor badkamerrenovatie door en vraag ons direct om een vrijblijvende offerte. Zo weet u direct tegen welke scherpe prijs wij uw badkamer vernieuwen. Alles gebeurt natuurlijk in overleg met u. Door de situatie bij u ter plaatse te bekijken, weten wij direct wat de mogelijkheden zijn. We denken actief met u mee om tot het mooiste resultaat in uw woning te komen. 

Mogelijkheden badkamerrenovatie 

De sfeer van uw badkamer wordt niet alleen bepaald door de kleur en de stijl van de meubels. Ook de verlichting en de afwerking van de wanden spelen hierbij een belangrijke rol. De mogelijkheden voor badkamerrenovatie brengen wij graag samen met u in kaart. Alles om ervoor te zorgen dat u na de verbouwing van uw badkamer helemaal tevreden bent. Ontbreekt het u nu nog aan inspiratie? Neem dan een kijkje bij de door ons afgeronde projecten om een gevoel te krijgen bij de mogelijkheden die er zijn om uw badkamer te vernieuwen. 

Kom met ons in contact voor het verbouwen van uw badkamer. Ook als u nog niet weet welke sfeer en uitstraling u wilt bereiken, is dit de belangrijkste eerste stap richting een badkamerrenovatie die helemaal past bij wat u zoekt. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV logo
Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Stel uw vraag

Badkamer renovatie

Volg ons op Instagram

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Copyright © Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV 2024 | Alle rechten voorbehouden | Site index | Privacyverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl