Navigatie

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Westerbouw-slide-3
Westerbouw-slide-2
Westerbouw-slide-4

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Den Haag

Schilderwerk in Den Haag 

Is het schilderwerk van uw woning in Den Haag toe aan onderhoud? Misschien heeft u renovatieplannen en kunt u de hulp van de schilders van Westerbouw hierbij goed gebruiken. Wij voeren het schilderwerk aan uw woning vakkundig uit. Hierbij wordt al onze kennis en ervaring ingezet. Het schilderwerk wordt uitgevoerd met hoogwaardig materiaal en volgens de laatste technieken. Voordat we bij u van start gaan, beginnen we met het opstellen van een renovatieplan. 

Renovatieplan opstellen 

Onze schilders beoordelen het hout bij uw woning en stellen aan de hand van deze informatie nauwkeurig een renovatieplan op. Er wordt in kaart gebracht hoe het houtwerk eraan toe is en wat er nodig is om uw pand weer een fraaie uitstraling te geven. Wij staan voor u klaar voor schilderwerk binnen en schilderwerk buiten in Den Haag. 

Schilderwerk buiten laten herstellen 

Door weersomstandigheden heeft houtwerk buiten veel meer te lijden dan het hout binnenshuis. Is uw houtwerk buiten aangetast, dan herkent u dat aan het volgende: 

  • Verf laat los of poedert 
  • Schilderwerk buiten verkleurt 
  • Houtrot wordt zichtbaar 
  • Schilderwerk laat blaasjes of scheurtjes zien 

Zorg voor goed onderhoud van uw woning en laat het schilderwerk in Den Haag eens per vijf jaar door ons uitvoeren. 

Schilderwerk binnen 

Hoewel neerslag en andere factoren van buitenaf uw kozijnen en houtwerk binnen niet aantasten, is ook hier onderhoud nodig. Door het schilderwerk binnen in Den Haag aan onze schilders over te laten, geniet u strak van een mooi en strak eindresultaat dat bescherming biedt en een lust voor het oog is. Hiervoor verwijderen we de beschadigde verflaag en vervangen we dit door een nieuwe laag verf van goede kwaliteit.  

Schilderwerk laten inplannen 

Kom met ons in contact en vertel ons welk schilderwerk bij u in Den Haag mogen uitvoeren. Ervaar de veelzijdigheid van Westerbouw en neem ook eens een kijkje bij onze succesvol afgeronde projecten.  

Neem contact op

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV logo
Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Stel uw vraag

Schildersbedrijf | Den Haag

Volg ons op Instagram

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Copyright © Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV 2024 | Alle rechten voorbehouden | Site index | Privacyverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl