Navigatie

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Westerbouw-slide-3
Westerbouw-slide-2
Westerbouw-slide-4

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Tekst Uitbouw

Uitbouw aan huis laten plaatsen  

Wilt u beschikken over meer ruimte in uw bestaande woning of in uw nieuwbouwhuis? Bij Westerbouw renovatie en verbouwing weten wij hoe we uw wensen voor een aanbouw tot in detail in kaart moeten brengen. Voordat we ons bezighouden met de werkzaamheden, komen we graag persoonlijk bij u langs om kennis te maken en uw woonsituatie in kaart te brengen. Dit vormt de start voor het bouwtraject van uw uitbouw.  

Bouwtekening voor uitbouw  

Een goede voorbereiding is onmisbaar voor het gewenste eindresultaat. Westerbouw kan voor u de bouwtekening regelen, als u dat wenst. Heeft al een bouwtekening in huis, dan vormt dit het uitgangspunt voor de maatwerkofferte die u van ons ontvangt. Hierin staat helder omschreven wat u van ons kunt verwachten en tegen welke scherpe prijs wij uw uitbouw realiseren. Bent u akkoord met de offerte, dan plannen we in overleg met u een datum in, waarop wordt begonnen met de werkzaamheden.  

Uitbouw laten bouwen   

Wanneer u een uitbouw laat bouwen dan heeft u de keuze uit SIP panelen of een traditionele uitbouw. 

Bij een traditionele uitbouw wordt meestal gebruik gemaakt van traditionele bouwmethoden en materialen. Het doel is om de uitbouw naadloos te laten aansluiten bij het bestaande gebouw, zodat het lijkt alsof het altijd al deel heeft uitgemaakt van de oorspronkelijke constructie. De buitenmuur van een traditionele uitbouw kan op diverse manieren afgewerkt worden, waarbij de keuze afhankelijk is van de gewenste uitstraling, het budget en de plaatselijke bouwvoorschriften. Zo kunt u kiezen uit de volgende afwerkingen: 

  • Stucwerk 
  • Cement 
  • Metselwerk 
  • Gevelpanelen 
  • Houten gevelbekleding 

Een uitbouw met SIP-panelen is een bouwtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van Structural Insulated Panels (SIP). Deze panelen bestaan uit isolatiemateriaal dat tussen twee lagen structureel materiaal is bevestigd. SIP-panelen bieden een efficiënte en duurzame oplossing voor het toevoegen van extra ruimte.  

Onze ervaren medewerkers komen graag bij u op locatie langs om de wensen en eisen te bespreken, aan de hand van de situatie kunnen wij een advies uitgeven of u het beste kan kiezen voor SIP panelen of metselwerk.   

Samenwerkingsverbanden  

Vele handen maken licht werk. Wij werken daarom nauw samen met constructiebureaus, architecten en andere partners. Alles om van aan uw wensen tegemoet te komen. Hierbij laten we niets aan het toeval over en proberen we overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Laat ons weten welke partijen u al heeft ingeschakeld, dan zorgen wij ervoor dat onze werkzaamheden hier naadloos op aansluiten.  

Westerbouw: Uw complete partner voor een succesvolle verbouwing 

Staan er naast een uitbouw nog andere werkzaamheden op de planning, die u ook door ons wilt laten uitvoeren? Onze expertise varieert van sloopwerk, badkamer en wc-renovaties, elektra, tot grote verbouwingen en nieuwbouw en loodgieterswerkzaamheden. Kies ook voor het vakmanschap van Westerbouw en maak gebruik van onze diensten. Wij hebben een goede naam weten op te bouwen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Overtuig uzelf door een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde projecten en geniet van het vooruitzicht van een vernieuwde woning die helemaal past bij wat u zoekt.  

Neem direct contact op of start uw offerte-aanvraag om de werkzaamheden zo snel mogelijk in gang te zetten. 

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV logo
Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Volg ons op Instagram

Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV

Copyright © Westerbouw Renovatie en Verbouwing BV 2024 | Alle rechten voorbehouden | Site index | Privacyverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl